Hajbeültetés Blog

Hajbeültetésem a HairHungary Klinikán

Hajbeültetésem a HairHungary Klinikán

12 hónapos kontroll

2017. augusztus 21. - HairHungary

Elérkezett az utolsó bejegyzés ideje, hiszen a héten jártam az 1 éves kontrollon. A képek alapján a végeredménnyel nem vagyok maradéktalanul elégedett, de talán csak azért, mert túl nagyok voltak az elvárásaim.

img_6595.JPG

img_6597.JPG

img_6598.JPG

 

4300 hajszál átültetésével ennyit lehetett tenni egyelőre. Tulajdonképpen csak az a rossz, hogy a fejem tetején láthatóan sokkal ritkább a haj, mint oldalt, pedig hasonló hosszúságúak. Azért bizonyos, hogy telhetetlen vagyok, hiszen az ismerőseim közül sokan mondták már meglepetten: „Nahát, neked újra kinőtt a hajad!”

Összességében nagyon örülök, hogy belevágtam ebbe a projektbe. Olyannyira, hogy nagy valószínűséggel lesz következő műtét is, mert a kontrollon megbeszéltek alapján a felső részt még van miből sűríteni. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://hajbeultetes-hairhungary.blog.hu/api/trackback/id/tr6612768630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása